SMALL GROUP TRAININGEN

DE GEZELLIGSTE MANIER OM FIT TE WORDEN

Onze Small Group Trainingen POWER & BOKSFIT bestaan uit maximaal 8 deelnemers. Bij deze beperkte omvang staat individuele begeleiding in de training voorop en het samen sporten werkt extra motiverend en uitdagend. 

SMALL GROUP POWER: KRACHTTRAINING MET MAXIMAAL RESULTAAT

Op zoek naar persoonlijke training, maar is dit momenteel geen optie voor je? Wij begrijpen dat 1 op 1 persoonlijke training is een fantastische investering die je leven kan veranderen, maar is niet altijd voor iedereen bereikbaar.

Daarom heeft BASFIT de compleet nieuwe Small Group Training ontwikkeld. Dat is hetzelfde hoge niveau dat je al van BASFIT gewend bent, echter met maximaal 8 deelnemers tegelijk, in plaats van slechts één, die in dezelfde sessie trainen en allemaal werken aan hun eigen individuele doelen.

 

Uiteraard wordt elke training gegeven door een ervaren trainer die ervoor zorgt dat iedereen zijn programma op de meest veilige en effectieve manier uitvoert, die waar nodig uitleg kan geven en ervoor zorgt dat iedereen zich gemotiveerd en gelukkig voelt! Small Group Training verlaagt de kosten van 1 op 1 training, waardoor hoogwaardige, gespecialiseerde training voor iedereen betaalbaar wordt.

In een Small Group Training kun je verwachten een om samen met een klein groepje deelnemers op hoge intensiteit uitgedaagd te worden en samen een ongelofelijke motivatie te voelen.

SMALL GROUP BOKSFIT: CARDIOBOXING VOOR DE ULTIEME CONDITIE

Ervaar je veel stress? Leef je dan helemaal uit in een training. Bij boksen focus je je op iets anders dan hetgeen waar je je zorgen over maakt, en daarom kun je het eerder loslaten – wat resulteert in minder stress. Extra fijn: tijdens je bokssessie komt er een flinke stoot gelukshormoon vrij.

 

Kom in actie, en vraag een vrijblijvend gesprek aan om te bekijken hoe we jou het beste kunnen helpen.

Boksen, een sport voor mannen? Dacht het even niet. Sport discrimineert niet, dus ook als vrouw kun je – als je dat leuk vindt – een flinke sessie meppen met alle voordelen van dien. Want boksen is niet alleen goed voor sterke spieren en als eventuele woede-uitlaatklep (guilty), er kleven nog veel meer voordelen aan. Als je aan vechtsport doet, dan ga je je zekerder voelen. Dit komt doordat je geoefend bent in gevechtssituaties. Je weet waar je lichaam toe in staat is en wat je grenzen zijn. Wedden dat je houding ook verbetert na een flink aantal bokssessies?

Small group training UITPROBEREN?
KOM KENNISMAKEN.

TRAIN OP TIJDEN DIE VOOR JOU WERKEN:
Train vóórdat je naar je werk gaat, later op de avond, als de kinderen net naar school zijn, of in het weekend. Het Small Group lesrooster zorgt ervoor dat je op geen enkel gebied hoeft ‘in te leveren’ terwijl jij kiest voor een stukje serieuze training.

TRAIN EFFICIËNT:
Train altijd ‘Full Body’ en doe wat je moet doen in een training van ongeveer 60 minuten. Zowel uithoudingsvermogen als kracht wordt getraind, en er wordt altijd rekening gehouden met individuele doelstellingen en eventuele blessures.

TRAIN EFFECTIEF:
Onder leiding van een semi-privé trainer kun je niet maar wat aanrommelen.
Je moét hard werken, en gebruikt daardoor iedere minuut effectief. Als gevolg daarvan zie je deze trainingen dan ook daadwerkelijk terug in vetverlies, een getrainder lijf en een betere conditie.

TRAIN ZELFSTANDIG:
Maak gebruik van de sfeer van een ruimte waarin meerdere mensen tegelijk hard trainen,
terwijl je individueel de Training v/d Dag afwerkt. Iedereen is gefocust op zichzelf, en traint op zijn of haar eigen niveau.


WAT ZEGGEN JULLIE

recensies

Yvonne

Jouw training geeft mij een energieboost en ook m’n zelfvertrouwen wordt wat gepimpt. en de fun die we vaak hebben in de les doe me ook goed!

Joni

Super fijne combi….. boksen en meditatie!!

Silene

Ik sport sinds kort bij Bas en doe daar twee keer in de week boksen met andere vrouwen en vind het heerlijk om te doen. Tis een echt uitlaatklep voor me en vind het wel zwaar maar absoluut gaaf! Bas is een hele goede trainer die je motiveert in de bokslessen om zoveel mogelijk uit jezelf te halen. Ben na afloop altijd bewst moe maar zeer voldaan dat ik weer een les gedaan heb en daar draait het om. 

Claudia

Boksen is in 1 woord SUPER!! Je knapt er zo heerlijk van op!

Kelly

Ik was op zoek naar een flexibele manier van sporten en jouw 10-rittenkaart sluit perfect bij mijn wensen. Daarnaast doe ik graag een sport waarbij je zelfverdediging leert! En met alleen dames is dan wel zo prettig en leuk! De meditatie daarna maakt de training voor mij helemaal compleet!

Allinda

Je conditie bouw je in je eigen tempo op.Dit is wat ik altijd heb gemist gemist bij andere sportscholen maar wat ik vind bij BASFIT.ik boks 1x per week met andere vrouwen en vind t echt leuk om te doen. Vrouwen slaan niet zo hard, je kunt even ontladen waardoor je meer rust krijgt in je hoofd!

Kim

“Lekker zweten, jezelf uitdagen en grenzen opzoeken. Elke keer weer een heerlijk gevoel als je naar huis gaat!”

Imke

“Wat een top ervaring… Heerlijke oefeningen, leuke meiden groep en daarna een geweldige meditatie!! Toppers!!

Ellen

“Het blijft wonderbaarlijk. Hoe uitputtend de les ook is, iedere keer vertrek ik met meer energie dan ik gekomen ben”!

Sandra

Boksen bij BasFIT vind ik een aanrader omdat je zo heerlijk in je eigen kracht komt in een ontspannen en aanmoedigende sfeer en het is nog goed voor de billen ook!

Hanneke

“Heerlijk uitleven na een dag hard werken.”

Corine

Ik heb me opgegeven bij BasFIT omdat ik wat meer actie in mij leven wil. Uit mijn comfortzone stappen… Dit is een goed begin!

Els

Fijne gestructureerde lessen. Iedere week uitdagende lessen. Fijn om niet te hoeven diëten maar gewoon met de pot mee-eten. Alleen bewust gezond eten. Top! Aanrader.

Belinda

Bas stimuleert en motiveert je, hij haalt het beste in je naar boven en laat je verstelt staan van je eigen kunnen, een dikke 10!💪

Marleen

De small group trainingen zijn leuk en uitdagend voor ieder niveau. Daar zorgt Bas wel voor door goed te kijken naar wat je kunt en hoe je het beste uit jezelf kunt halen. En ondanks dat iedereen hard werkt, is het ook nog gezellig…

Romy

In een kleine en gezellige groep sporten op je eigen niveau. De lessen van Bas zijn uitdagend en hebben ervoor gezorgd dat ik weer met plezier sport.

Lonneke

Fijne sportlocatie, iedereen is welkom. Bas kent al zijn sporters en vraagt met oprechte interesse hoe het met iemand is. En als je een verhaal met hem deelt en zelfs paar weken later pas komt sporten dat hij op je verhaal terugkomt. Dus hij luistert ook echt naar je. Ik ben er ooit begonnen met Personal Training en kwam toen ook echt richting mij doelen want werd enorm goed begeleid. En werd er goed gekeken naar je niveau en als je een blessure had kreeg je alternatieven. Er werd goed meegedacht. Inmiddels bezig met circuit trainingen en merk ik dat ik weer beetje terug ga vallen in mijn oude ritme. Maar hij blijft iedereen motiveren. Ook stagiaires worden goed opgeleid. Super coach!

Nancy

Warm welkom, ieder is gelijk, Prettige sfeer!

Sanne

Ontzettend goede personal trainer. Kijkt met je mee naar wat jij echt wil en nodig hebt. Dankzij hem al bijna 25 kilo kwijt! Kent iedereen ook echt persoonlijk en dat vind ik heel prettig. Je wordt echt gezien bij Bas! Mooie nieuwe locatie waar BasFit gevestigd zit. Ik raad Bas bij iedereen aan die wil gaan sporten! (Als je geen motivatie hebt zorgt hij daar wel voor!) 🙂

Klaar om fitter te worden?

 

Vul hieronder je gegevens in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

14 + 5 =