ZWANGER + FIT

in uden

ZWANGER + FIT IN UDEN EN OMGEVING

ZWANGER + FIT: Baby, let’s move!
Tijdens de zwangerschap kan lichaamsbeweging je helpen in vorm te blijven en je voor te bereiden op de bevalling.

Zwangerschap lijkt misschien het perfecte moment om achterover te leunen en te ontspannen. Je voelt je waarschijnlijk vermoeider dan normaal en je rug kan pijn doen van het dragen van extra gewicht.

Maar tenzij je complicaties ervaart, zal rondhangen niet helpen. Zwangerschap kan zelfs een goed moment zijn om actief te worden, zelfs als je al een tijdje niet hebt gesport.

Waarom sporten tijdens de zwangerschap?
Tijdens de zwangerschap kan lichaamsbeweging:

  • Verminder rugpijn, constipatie, een opgeblazen gevoel en zwelling
  • Boost je humeur en energieniveau
  • Help je beter te slapen
  • Voorkom overgewicht
  • Bevorder spierspanning, kracht en uithoudingsvermogen

 

Andere mogelijke voordelen van het volgen van een regelmatig trainingsprogramma tijdens de zwangerschap kunnen zijn:

  • Een lager risico op zwangerschapsdiabetes
  • Verkorte bevalling
  • Een verminderd risico op een keizersnede

Voor de meeste zwangere vrouwen wordt op de meeste, zo niet alle, dagen van de week ten minste 30 minuten matige intensiteit aanbevolen.

Krachttraining is de beste optie voor je lichaam en gezondheid, zolang je het maar onder professionele begeleiding doet en je aan relatief lage gewichten houdt.

BENIEUWD NAAR HET ZWANGER + FIT PROGRAMMA? 

KOM KENNISMAKEN.

TRAIN SAMEN MET ANDERE AANSTAANDE MAMA’S:

Samen sporten met andere aanstaande moeders die dezelfde dingen doormaken als jij helpt om ervaringen en tips uit te wisselen en de zwangerschap echt samen te ervaren.

 

TRAIN EFFICIËNT:

Train altijd ‘Full Body’ en doe wat je aankunt met een speciaal ontwikkeld programma. Zowel uithoudingsvermogen als kracht wordt getraind, en er wordt altijd rekening gehouden met individuele doelstellingen en eventuele blessures.

 

TRAIN EFFECTIEF:

Onder leiding van een Personal Trainer sport je altijd veilig en effectief. Als gevolg daarvan zie je deze trainingen dan ook daadwerkelijk terug in meer energie, een fitter gevoel en een prettigere zwangerschap. Ook tijdens en na de bevalling zal je merken dat het herstel sneller gaat en je binnen no-time weer een fitte mama bent.

WAT ZEGGEN JULLIE

recensies

Yvonne

Jouw training geeft mij een energieboost en ook m’n zelfvertrouwen wordt wat gepimpt. en de fun die we vaak hebben in de les doe me ook goed!

Joni

Super fijne combi….. boksen en meditatie!!

Silene

Ik sport sinds kort bij Bas en doe daar twee keer in de week boksen met andere vrouwen en vind het heerlijk om te doen. Tis een echt uitlaatklep voor me en vind het wel zwaar maar absoluut gaaf! Bas is een hele goede trainer die je motiveert in de bokslessen om zoveel mogelijk uit jezelf te halen. Ben na afloop altijd bewst moe maar zeer voldaan dat ik weer een les gedaan heb en daar draait het om. 

Claudia

Boksen is in 1 woord SUPER!! Je knapt er zo heerlijk van op!

Kelly

Ik was op zoek naar een flexibele manier van sporten en jouw 10-rittenkaart sluit perfect bij mijn wensen. Daarnaast doe ik graag een sport waarbij je zelfverdediging leert! En met alleen dames is dan wel zo prettig en leuk! De meditatie daarna maakt de training voor mij helemaal compleet!

Allinda

Je conditie bouw je in je eigen tempo op.Dit is wat ik altijd heb gemist gemist bij andere sportscholen maar wat ik vind bij BASFIT.ik boks 1x per week met andere vrouwen en vind t echt leuk om te doen. Vrouwen slaan niet zo hard, je kunt even ontladen waardoor je meer rust krijgt in je hoofd!

Kim

“Lekker zweten, jezelf uitdagen en grenzen opzoeken. Elke keer weer een heerlijk gevoel als je naar huis gaat!”

Imke

“Wat een top ervaring… Heerlijke oefeningen, leuke meiden groep en daarna een geweldige meditatie!! Toppers!!

Ellen

“Het blijft wonderbaarlijk. Hoe uitputtend de les ook is, iedere keer vertrek ik met meer energie dan ik gekomen ben”!

Sandra

Boksen bij BasFIT vind ik een aanrader omdat je zo heerlijk in je eigen kracht komt in een ontspannen en aanmoedigende sfeer en het is nog goed voor de billen ook!

Hanneke

“Heerlijk uitleven na een dag hard werken.”

Corine

Ik heb me opgegeven bij BasFIT omdat ik wat meer actie in mij leven wil. Uit mijn comfortzone stappen… Dit is een goed begin!

Sanne

Ontzettend goede personal trainer. Kijkt met je mee naar wat jij echt wil en nodig hebt. Dankzij hem al bijna 25 kilo kwijt! Kent iedereen ook echt persoonlijk en dat vind ik heel prettig. Je wordt echt gezien bij Bas! Mooie nieuwe locatie waar BasFit gevestigd zit. Ik raad Bas bij iedereen aan die wil gaan sporten! (Als je geen motivatie hebt zorgt hij daar wel voor!) 🙂

Nancy

Warm welkom, ieder is gelijk, Prettige sfeer!

Lonneke

Fijne sportlocatie, iedereen is welkom. Bas kent al zijn sporters en vraagt met oprechte interesse hoe het met iemand is. En als je een verhaal met hem deelt en zelfs paar weken later pas komt sporten dat hij op je verhaal terugkomt. Dus hij luistert ook echt naar je. Ik ben er ooit begonnen met Personal Training en kwam toen ook echt richting mij doelen want werd enorm goed begeleid. En werd er goed gekeken naar je niveau en als je een blessure had kreeg je alternatieven. Er werd goed meegedacht. Inmiddels bezig met circuit trainingen en merk ik dat ik weer beetje terug ga vallen in mijn oude ritme. Maar hij blijft iedereen motiveren. Ook stagiaires worden goed opgeleid. Super coach!

Romy

In een kleine en gezellige groep sporten op je eigen niveau. De lessen van Bas zijn uitdagend en hebben ervoor gezorgd dat ik weer met plezier sport.

Marleen

De small group trainingen zijn leuk en uitdagend voor ieder niveau. Daar zorgt Bas wel voor door goed te kijken naar wat je kunt en hoe je het beste uit jezelf kunt halen. En ondanks dat iedereen hard werkt, is het ook nog gezellig…

Belinda

Bas stimuleert en motiveert je, hij haalt het beste in je naar boven en laat je verstelt staan van je eigen kunnen, een dikke 10!💪

Els

Fijne gestructureerde lessen. Iedere week uitdagende lessen. Fijn om niet te hoeven diëten maar gewoon met de pot mee-eten. Alleen bewust gezond eten. Top! Aanrader.

Klaar om fitter te worden?

 

Vul hieronder je gegevens in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

14 + 1 =