PERSONAL TRAINING

Wat kun je van ons verwachten?

Lekker sporten op een prettige en veilige manier, dat is waar wij voor staan. Want als je er geen fijn gevoel aan over houdt dan heeft het natuurlijk weinig zin. Om naast alleen leuk ook veilig en blessurevrij te kunnen sporten werken wij altijd vanuit jou. Ons avontuur start met een uitgebreid gesprek waarin we gaan kijken naar jouw mogelijkheden, jouw wensen, doelen en dromen. Uiteraard houden we ook rekening jouw eventuele beperkingen. Wij zorgen er voor dat jij jezelf elke training weer uitdaagd en verbeterd. Heb je een off-day? Juist dan staan wij voor je klaar om jou er weer bovenop te helpen. Wij zijn jouw stok achter de deur als je even die motivatie mist en samen gaan wij zorgen dat we op een leuke manier jouw doelen gaan halen.

 

Elke training is een stap dichter naar jouw droom! Waar wacht jij nog op?

Intake gesprek

Techniek Performance Training

Apparaat uitleg

Lifestyle Analyse

24/7 Support voor al je vragen

Persoonlijk voedingsplan

Samen werken aan elk onderdeel van jouw beweging!

Bij BasFIT geloven we niet in standaard programma’s die voor iedereen zouden moeten werken. Elk lichaam is namelijk anders en heeft andere dingen meegemaakt, sporten, blessures of misschien een ongeluk waar jij anders beweegt en andere dingen voelt dan een ander. We hoeven je niet uit te leggen dat dan niet iedereen op dezelfde manier kan en mag sporten.

 

Bij BasFIT werken wij anders! 

 

Wij werken volgens de NASM OPT methode. Dit Optimum Performance Trainingsmodel is ontwikkeld in de USA door de National Academy of Sports Medicine. Elk aspect van lichaamsbeweging wordt hierin bekeken en begeleidt, van het rekken van spieren tot krachttraining en van bewegingstechniek tot spierherstel. De OPT methode wordt wereldwijd dan ook inzet bij zowel topsporters als bij de gemiddelde vrije tijds sporter. Ook voor mensen met een grotere begeleidingsbehoefte is deze methode uiterst geschikt, denk bijvoorbeeld aan ouderen of mensen die te maken hebben met ernstig overgewicht.

Benieuwd hoe wij jou weer sterk, mobiel en veerkrachtig kunnen maken?

Jouw trainer altijd onder handbereik!

De FITsociety app is een gratis app voor Apple en Android toestellen en kan jou als gebruiker helpen bij het behalen van jouw sportieve doelen. De app ondersteunt jou op een aantal onderdelen. Zo kun je jouw eigen trainingsschema invoeren en bijhouden. Je kunt jouw voeding tracken en recepten aanmaken. Je kunt jouw eigen progressie invoeren en veranderingen over de tijd bijhouden.

 

Wij van BasFIT zijn de samenwerking aangegaan en brengen de training en coaching naar jou telefoon! Via de app ontvang jij de laatste updates in je voeding, heb je altijd contact met je trainer en haal jij jouw doelen nu nog sneller!

RUGPIJN, VERMOEIDHEID OF STIJVE SPIEREN

Klachten aan je bewegingsapparaat worden natuurlijk ergens door veroorzaakt. Dit kan een acute oorzaak hebben, zoals een ongeluk of een operatie. Maar meestal ligt het wat minder voor de hand. Onze bewegingsanalyse kan helpen beter inzicht te krijgen in jouw klachten. Zodra we de oorzaken hebben achterhaald gaan we er samen aan werken om voor eens en altijd af te rekenen met deze klachten.

Zij gingen je voor! Lees hier hun ervaringen!

René:

Ik ben altijd al vrij mager geweest en ik kon altijd eten en trainen zo veel ik wilde, ik kwam nooit bij. Uiteindelijk is het me met BasFIT gelukt! Ik ben niet alleen 3kg bijgekomen, maar mijn lichaam is ook veel beter in vorm. Door het extra vetverlies heb ik nu zelfs een zichtbare sixpack!! Super aanrader!

Anne:

Om eerlijk te zijn was ik redelijk sceptisch over Online Coaching. Als al die andere dieten niet hebben gewerkt, waarom zou dit dan anders zijn? Nu kan ik het je uit ervaring vertellen: dit is geen dieet! Met hulp van Bas heb ik in korte tijd veel geleerd en mijn levensstijl weten aan te passen. Nu ben ik eindelijk de kilo’s kwijt en ik ben er van overtuigd dat ze er ook af blijven!

Robert:

Na jarenlang sporten was ik inmiddels wel sterk en goed in vorm. Of ja, wat prestatie betreft dan, want je zag het nooit aan mijn lichaam. BasFIT heeft daar duidelijk verandering in gebracht zoals je kunt zien. Ik vond het programma heel goed te volgen, met lekkere voeding en uitdagende trainingen. Wekelijks een afspraak met Bas was voor mij een goede stok achter de deur om zo min mogelijk van ons plan af te wijken.