NEXT LEVEL

ONLINE COACHING

Behaal je fysieke en mentale doelen met bewezen methodes, wetenschappelijke onderbouwing en een persoonlijke aanpak, gericht op jouw leven.

Op basis van jouw persoonlijke agenda, huidige niveau en gewenste inzet wordt training en voeding volledig gepersonaliseerd. NEXT LEVEL ONLINE COACHING biedt alle voordelen van een ervaren Personal Trainer, maar dan vanuit je broekzak!

NEXT LEVEL ONLINE COACHING

Bereik het volgende niveau

In de afgelopen jaren is het al heel veel mensen gelukt om af te vallen, spiermassa aan te komen, beter in vorm te komen, zowel fysiek als mentaal. Als zij hun lichaam en leven kunnen transformeren, dan kun jij dat ook! Van drukke ondernemers tot getrouwde en alleenstaande ouders met meerdere banen. Wij hebben ze via Online Coaching mogen helpen hun doelen te behalen en te behouden.

Online coaching betekent dat je altijd en overal toegang tot je coach hebt en je geen uitdagingen hebt met af te stemmen agenda’s, reistijd, planningen of locaties, je kunt zelfs thuis gewoon aan de slag.

Wij zijn experts in spiermassa opbouwen, sterker worden, afvallen en maximaal vet verliezen. Je behaalt bij ons betere resultaten en houdt het langer vol, omdat je programma voor jou persoonlijk gemaakt wordt.

TRAINING

Beter en sneller resultaat door onze individuele persoonlijke aanpak

Wij werken met trots en passie op een wetenschappelijk onderbouwde manier.

Een bewezen en goed onderbouwde aanpak. Dat is wat nodig is voor een goed passend trainingsprogramma. Elk trainignsprogramma wordt na een uitgebreide intake door onze coaches voor jou persoonlijk gemaakt. Hierdoor is er geen geen één trainingsschema hetzelfde. Zo haal je het maximale uit jezelf.

Je training wordt altijd afgestemd op je huidige niveau, gewenste inzet, stresstolerantie en je persoonlijke agenda.

Met behulp van video analyse bekijken we je techniek. Het is voor je training belangrijk om constant aan je techniek te werken en met deze aanpak kan je coach je daar goed bij helpen zonder dat je extra kosten hoeft te maken voor fysieke PT-sessies.

Video Analyse Training Techniek Online Coaching

Ben jij klaar voor jouw Next Level?

Onze coaches staan voor je klaar!

VOEDING

Flexibel blijven en toch je doelen halen

Het beste dieet? Dat is het dieet dat je zonder veel moeite vol kunt houden, dat past bij je doelen EN je lifestyle en waarin je toch zonder schuldgevoel kunt blijven genieten. We bekijken niet alleen wat je volgens onze berekeningen nodig zou hebben, maar ook naar je persoonlijke voorkeuren en lifestyle. Samen met je coach ga je werken naar een voedingspatroon dat je eenvoudig op de lange termijn vol kunt houden.

Je krijgt duidelijke richtlijnen en advies over je calorieën en macronutriënten en een app waarin je samen met je coach je voedingspatroon gaat bekijken. Je volgt geen strikt schema maar we leren je flexibel te blijven en zelf keuzes te maken zodat je zonder schema resultaat kunt behouden.

Bij ons dus geen standaard schema met producten die je niet lekker vindt, maar doelgerichte coaching en flexibiliteit zodat je kunt eten wat je lekker vindt en het helemaal niet als een dieet voelt.

Voeding Coaching Online Dieet Personal Training

LIFESTYLE & GEWOONTE

Meer dan trainen…

Uiteindelijk is jouw gezondheid en hoe je je voelt natuurlijk het allerbelangrijkste. Daarom kijken wij verder dan alleen training en voeding en ondersteunen we je in jouw lifestyle. Leefstijlfactoren spelen een belangrijke rol in hoe je voelt en hoe kunt presteren. Daarom gaan wij een stap verder in psychologische begeleiding, mindset en leefstijl.

Of je nou student, drukke ouder of ondernemer bent, wij willen je leven verrijken, zodat je beter kunt presteren, zowel privé als zakelijk.

Wij leren je hoe je kunt genieten van het leven en toch resultaten kunt behouden. Denk dan bijvoorbeeld aan omgaan met uit eten gaan, voldoende ontspanning en rust nemen en beter in je vel zitten.

Next Level Online Coaching Lifestyle Mindset Psychologie

HET TRAINERS TEAM

Bas

Personal Trainer

Spiermassa Opbouwen

Bodybuilding / Fotoshoot

Revalidatie en blessure herstel

Monique

Personal Trainer

Training rond zwangerschap

Spieropbouw

Willemijn

Foodie

Keukenprinses

Mental Food Coach

JOIN TEAM BASFIT!

Met Team BASFIT maken we van individuele sporters een hecht Team.

Als lid van Team BASFIT verwelkomen we je graag in onze hechte familie. In onze familie is er plek voor iedereen en staan we voor elkaar klaar. Samen ondernemen we leuke activiteiten en helpen we elkaar op elk vlak. We plannen regelmatig gezellige TEAM dagen waarop we lekker samen sporten of iets anders leuks doen.

Je kunt gelijk gratis je techniek laten checken. Wat is er fijner dan een groep mensen die dezelfde passie hebben en elkaar steunen?

 

 

BASFIT Team Training Kerst

ONLINE COACHING

NEXT LEVEL COACHING

€129 p.m.

  • Wekelijkse contactdag

  • Continue bijgewerkte calorieën en macronutrienten

  • Continue bijgewerkt Trainingsschema

  • Team BASFIT groep support

  • Team Meetings

  • 10% Korting op Fitness

  • 20% Korting op Personal Training

  • Na 3 maanden maandelijks opzegbaar

MELD JE NU AAN

Geef kort aan waar wij jou mee kunnen helpen. Je ontvangt binnen 24 uur

persoonlijk bericht en een uitgebreid intake formulier.

13 + 11 =

VEELGESTELDE VRAGEN

Is het maandelijks opzegbaar of zit er een vaste periode aan?

Na drie maanden kun je maandelijks opzeggen. Coaching is daarna op maandbasis. Dus je zit niet vast zoals bij de meeste online coaching concepten. We zijn trots op onze kwaliteit en willen daarom niemand aan lange contracten binden.

Hoeveel contact is er mogelijk?

Bij het traject met wekelijks contact is er sprake van 1 vaste updatedag, waarbij je op die dag 24 uur de tijd hebt voor zoveel contact als je wilt. Wil je ons 1x berichten, dan kan dat. Wil je ons 100x berichten, dan kan dat ook. Het is daarbij beperkt tot die ene dag per week, maar dat is de enige restrictie die je hebt.

Wat houden de team-dagen in?

Bij de teammeetings gaan we met zijn allen wat leuks doen. Meestal gaan we samen ergens trainen, geven we feedback op je techniek, leren we elkaar beter kennen om daarna met zijn allen ergens wat lekkers te gaan eten.

Ook hebben we al uitjes gehad waarbij we gingen bowlen, barbecueën, verjaardagen gingen vieren, of naar een pretpark gingen. Alles kan, alles mag. Het draait hierbij echt om het samenzijn!

Hoe werkt de voedingsaanpak?

Wij helpen je leren hoe je kunt genieten van het leven en toch resultaten kunt behouden. Denk dan bijvoorbeeld aan uit eten, op vakantie gaan of andere sociale gelegenheden.

Onze aanpak is erop gericht om jou de vaardigheden te leren, die je nodig hebt om zelfstandig te zijn. Je krijgt concrete richtlijnen voor calorieën en macronutriënten, maar bent niet beperkt aan een rigide schema. We leren je flexibel te blijven en zelf keuzes te maken zodat je zonder schema resultaat kunt behouden. We zoeken hierbij altijd naar een manier die goed resultaat behaalt en past bij jouw voorkeuren en levensstijl.

Je kunt een voorbeeldschema krijgen als je dat fijn vind, maar we leren je liever hoe je dit zelf kunt doen. Een eenmalig voedingsschema is namelijk zelden een blijvende oplossing en meer bedoeld als tijdelijke oplossing. Het is meestal geen duurzame oplossing omdat het niets met gedrag doet.

Wat als je omstandigheden veranderen? Wat als je dagindeling in ene anders wordt? Wat als je moet overwerken en het heel druk hebt? Wat als je geen zin hebt in één van de gerechten? Wat als sommige ingrediënten zijn uitverkocht? Je schema blijft hetzelfde. Maar als je de vaardigheden bezit die je van ons leert, dan weet je hoe je hier mee om moet gaan. Dát zorgt voor beter resultaat, minder stress over voeding en langer termijn succes. Er zijn namelijk meerdere wegen naar Rome.

Hoe werkt de training?

Alles wordt op basis van een uitgebreide intake voor jou opgezet. Tijdens het traject testen we diverse dingen en stemmen we alles nog verder af op jou.

Je training wordt afgestemd op je uitgangspositie en krachtstatus, gewenste inzet, stresstolerantie en je persoonlijke agenda. Je ontvangt een schema dat je wekelijks invult en naar je coach stuurt. Je coach stelt deze bij op basis van ingevulde data en contact met jou.

Het trainingsdeel betekent bij ons dat we elke week (vaker als je premium coaching hebt) zorgen dat alles aangepast wordt op basis van je progressie. Dat betekent dat we continue kijken naar hoe je belasting matchte met je belastbaarheid. De insteek is daarin heel simpel: als iets niet leidt tot de progressie die gepland staat, is het compleet onnozel om het door te zetten op dezelfde manier: daar moet verandering in plaatsvinden.

Of dat gewicht, intensiteit, volume, of wat anders is, is afhankelijk van de context op dat moment. We veranderen in ieder geval wat er verandert moet worden of zetten door wat doorgezet moet worden.

Waar kan ik Personal Training volgen?

Je kunt Personal Training volgen in onze eigen gym in Uden. Andere locaties zijn mogelijk in overleg.

Kan ik training en voeding los doen?

Dit is niet mogelijk bij onze coaching trajecten, gezien training, voeding en leefstijl altijd hand in hand moeten gaan voor optimaal resultaat; als je ergens een aspect laat liggen, laat je altijd resultaat liggen.

We bieden geen losse trainingsschema’s aan. We bieden wel voedingsschema’s met complete recepten.

Hoe weten jullie of mijn techniek goed is?

Met behulp van professionele software analyseren we je techniek. Jij kunt je trainingen opnemen met je smartphone en insturen. Daarnaast kun je op team meetings naar je techniek laten kijken.

Dit is praktisch om constant aan je techniek te werken en deze tot in de details te perfectioneren, zonder dat je gebonden bent aan verplichte fysieke sessies of extra kosten voor PT-sessies.

Daarnaast kunnen we je techniek bespreken in de contactmomenten en ontvang je, indien nodig, videofeedback van je coach. Een personal training sessie met korting is echter ook mogelijk als je liever een keer fysiek gecoached wordt.

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

We staan altijd voor het maximale resultaat binnen jouw persoonlijke situatie.

Ondanks dat iedereen een andere uitgangspositie, genetische potentie, leefstijl en doelen heeft, is het voor ons altijd prioriteit om iedereen 100% aandacht te geven en samen te werken naar maximaal resultaat.

Kan ik ook coaching volgen als ik géén wedstrijd wil doen?

Uiteraard! We beperken ons absoluut niet tot wedstrijdatleten en specialiseren ons, dankzij ons team van experts, in diverse doelgroepen. Iedere coach binnen het team heeft zijn eigen specialiteit en samen vormen we een ijzersterk team dat jou zal helpen naar jouw gewenste doel. Twijfel je of het wat voor jou is? Stuur dan een bericht en dan kunnen we naar jouw situatie kijken.

Wat is het verschil tussen wekelijks en onbeperkt contact?

Naast het feit dat je bij het onbeperkte contact van diverse voordelen geniet, krijg je in plaats van één wekelijks contactmoment onbeperkt contact. 

Wekelijks contact is beperkt tot 1 vaste contactdag, waar onbeperkt contact geen restrictie biedt.

Kan ik het één maand proberen?

Eén maand natuurlijk erg kort. We vragen daarom dat je het minimaal 3 maanden de kans geeft. Bij je intake gaat je coach ook je doelen met je bespreken en zal daarbij een indicatie geven van wat daarvoor nodig is. Twijfel je? Meld je dan vrijblijvend aan voor een persoonlijk gesprek.

Wie wordt mijn coach?

Op basis van ons uitgebreide intakeformulier en ons gesprek zullen we in de basis de coach toewijzen die het beste bij jou en jouw unieke situatie past.

Mocht je een bepaalde voorkeur hebben, om wat voor reden dan ook, dan kun je dit uiteraard altijd bespreekbaar maken.

Kan iemand mij wel persoonlijk coachen zonder dat we elkaar in het echt ontmoeten?

Zeer zeker! Sterker nog; goede online coaching kan je véél meer opleveren dan fysieke coaching. Dit omdat er geen sprake is van af te stemmen agenda’s, reistijd, planningen of locaties, maar je altijd en overal toegang hebt tot je coach.

Zit je met iets in je hoofd? Dan kan je het ons direct laten weten! 

Op welke manier kan ik betalen?

Betalingen worden voldaan via incasso.