HiIT Training in uden

NOG SNELLER VET VERBRANDEN MET HIIT TRAININGEN

Ontdek je eigen krachten in een fijne en veilige omgeving. High Intensity Interval Trainingen zijn speciaal ontwikkeld zodat ze voor iedereen toegankelijk zijn en je uitdagen om je grenzen op te zoeken. Je conditie is razendsnel weer top en met een flinke boost voor je vetverbranding behaal je op alle vlakken een enorme winst.

Weinig tijd en wil je toch sporten? Lekker intensief een half uurtje knallen en tegelijkertijd maximaal vet verbranden? Dat kan!

Tijdens de High Intensity Interval Trainingen (HIIT) ga jij in een gezellig klein groepje lekker aan de slag om in no-time super fit te worden. En omdat onze HIIT trainingen zo gemaakt zijn dat je in slechts 30 minuten een volledige workout hebt gedaan ben je ook nog lekker snel klaar.

En we blijven je elke week opnieuw uitdagen met wekelijks een gloednieuwe training! 

 

HIIT TRAINING uitproberen?
Kom kennismaken.

DE 7 BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN HIIT TRAINING:

  •  HIIT is een boost voor je stofwisseling
  • Veel resultaat in weinig tijd
  • Houdt je hart en longen gezond
  • Goed aan te passen aan je eigen niveau
  • Afwisselend dus het wordt nooit saai
  • Daag jezelf uit tot het uiterste
  • Je verliest geen spiermassa 

Extra fijn: tijdens je HIIT Training komt er een stoot endorfines (ook wel gelukshormoon) vrij.

Kom in actie, en vraag een vrijblijvend gesprek aan om te bekijken hoe we jou het beste kunnen helpen.

Wat zeggen jullie

recensies

Yvonne

Jouw training geeft mij een energieboost en ook m’n zelfvertrouwen wordt wat gepimpt. en de fun die we vaak hebben in de les doe me ook goed!

Joni

Super fijne combi….. boksen en meditatie!!

Silene

Ik sport sinds kort bij Bas en doe daar twee keer in de week boksen met andere vrouwen en vind het heerlijk om te doen. Tis een echt uitlaatklep voor me en vind het wel zwaar maar absoluut gaaf! Bas is een hele goede trainer die je motiveert in de bokslessen om zoveel mogelijk uit jezelf te halen. Ben na afloop altijd bewst moe maar zeer voldaan dat ik weer een les gedaan heb en daar draait het om. 

Claudia

Boksen is in 1 woord SUPER!! Je knapt er zo heerlijk van op!

Kelly

Ik was op zoek naar een flexibele manier van sporten en jouw 10-rittenkaart sluit perfect bij mijn wensen. Daarnaast doe ik graag een sport waarbij je zelfverdediging leert! En met alleen dames is dan wel zo prettig en leuk! De meditatie daarna maakt de training voor mij helemaal compleet!

Allinda

Je conditie bouw je in je eigen tempo op.Dit is wat ik altijd heb gemist gemist bij andere sportscholen maar wat ik vind bij BASFIT.ik boks 1x per week met andere vrouwen en vind t echt leuk om te doen. Vrouwen slaan niet zo hard, je kunt even ontladen waardoor je meer rust krijgt in je hoofd!

Kim

“Lekker zweten, jezelf uitdagen en grenzen opzoeken. Elke keer weer een heerlijk gevoel als je naar huis gaat!”

Imke

“Wat een top ervaring… Heerlijke oefeningen, leuke meiden groep en daarna een geweldige meditatie!! Toppers!!

Ellen

“Het blijft wonderbaarlijk. Hoe uitputtend de les ook is, iedere keer vertrek ik met meer energie dan ik gekomen ben”!

Sandra

Boksen bij BasFIT vind ik een aanrader omdat je zo heerlijk in je eigen kracht komt in een ontspannen en aanmoedigende sfeer en het is nog goed voor de billen ook!

Hanneke

“Heerlijk uitleven na een dag hard werken.”

Corine

Ik heb me opgegeven bij BasFIT omdat ik wat meer actie in mij leven wil. Uit mijn comfortzone stappen… Dit is een goed begin!

Sanne

Ontzettend goede personal trainer. Kijkt met je mee naar wat jij echt wil en nodig hebt. Dankzij hem al bijna 25 kilo kwijt! Kent iedereen ook echt persoonlijk en dat vind ik heel prettig. Je wordt echt gezien bij Bas! Mooie nieuwe locatie waar BasFit gevestigd zit. Ik raad Bas bij iedereen aan die wil gaan sporten! (Als je geen motivatie hebt zorgt hij daar wel voor!) 🙂

Nancy

Warm welkom, ieder is gelijk, Prettige sfeer!

Lonneke

Fijne sportlocatie, iedereen is welkom. Bas kent al zijn sporters en vraagt met oprechte interesse hoe het met iemand is. En als je een verhaal met hem deelt en zelfs paar weken later pas komt sporten dat hij op je verhaal terugkomt. Dus hij luistert ook echt naar je. Ik ben er ooit begonnen met Personal Training en kwam toen ook echt richting mij doelen want werd enorm goed begeleid. En werd er goed gekeken naar je niveau en als je een blessure had kreeg je alternatieven. Er werd goed meegedacht. Inmiddels bezig met circuit trainingen en merk ik dat ik weer beetje terug ga vallen in mijn oude ritme. Maar hij blijft iedereen motiveren. Ook stagiaires worden goed opgeleid. Super coach!

Romy

In een kleine en gezellige groep sporten op je eigen niveau. De lessen van Bas zijn uitdagend en hebben ervoor gezorgd dat ik weer met plezier sport.

Marleen

De small group trainingen zijn leuk en uitdagend voor ieder niveau. Daar zorgt Bas wel voor door goed te kijken naar wat je kunt en hoe je het beste uit jezelf kunt halen. En ondanks dat iedereen hard werkt, is het ook nog gezellig…

Belinda

Bas stimuleert en motiveert je, hij haalt het beste in je naar boven en laat je verstelt staan van je eigen kunnen, een dikke 10!💪

Els

Fijne gestructureerde lessen. Iedere week uitdagende lessen. Fijn om niet te hoeven diëten maar gewoon met de pot mee-eten. Alleen bewust gezond eten. Top! Aanrader.

Sanne

Ontzettend goede personal trainer. Kijkt met je mee naar wat jij echt wil en nodig hebt. Dankzij hem al bijna 25 kilo kwijt! Kent iedereen ook echt persoonlijk en dat vind ik heel prettig. Je wordt echt gezien bij Bas! Mooie nieuwe locatie waar BasFit gevestigd zit. Ik raad Bas bij iedereen aan die wil gaan sporten! (Als je geen motivatie hebt zorgt hij daar wel voor!) 🙂

Nancy

Warm welkom, ieder is gelijk, Prettige sfeer!

Klaar om fitter te worden?

 

Vul hieronder je gegevens in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

3 + 5 =