Personal training in uden

PERSONAL TRAINING UDEN BIJ BASFIT – BEHAAL JE SPORTDOELEN

Bij personal training in Uden ontvang je de aandacht die jij verdient. Ben jij klaar om progressie te boeken?

Wil je afvallen, fitter worden, strakker of gespierder in je vel? Trainen met een personal trainer van BASFIT Personal Training in Uden is dé oplossing.

Met het programma dat we voor je samenstellen op basis van training, voeding, mindset en herstel werken we aan jouw kracht en conditie: op weg naar een fitter leven. Jouw uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld en je zelfvertrouwen wordt vergroot.

De personal trainers van BASFIT begeleiden jou intensief en zorgt dat je jouw grenzen verlegt om zo je uiteindelijke doel(en) te behalen!

Als je kiest voor personal training in Uden bij BASFIT, mag je ook deelnemen aan de Small Group lessen, zoals Small Group Kracht & Cardio-boxing!

Personal Training in Uden uitproberen?
Kom kennismaken.

Herken jij dit?

✘ Je denkt dat je het zelf wel kan, maar toch lukt het je steeds niet
✘ Je hebt al vele diëten geprobeerd en bent sceptisch geworden of het überhaupt nog wel zal lukken gewicht te verliezen
✘ Je voelt je niet meer sexy
✘ Je wilt jezelf niet blijven frustreren aan een te strakke blouse, jurk of broek
✘ Je hebt het eerste corrigerende ondergoed al gekocht
✘ Je wilt geen standaard voedings- en trainingsplan ontvangen dat toch niet werkt
✘ Je bent onzeker geworden in je lichaam en verstopt je liever dan je op de voorgrond treed. 

Wat je wel wil:

  • Je wilt een normaal, leuk, sociaal en succesvol leven
  • Je wilt normaal eten zonder een raar dieet te volgen, superfoods te eten en bang te zijn voor rare stofjes in voeding
  • Je wilt weer kunnen genieten van je gezin
  • Je wilt gaan voor de beste versie van jezelf

 

Kom in actie, en vraag een vrijblijvend gesprek aan om te bekijken hoe we jou het beste kunnen helpen.

WAT ZEGGEN JULLIE

Recensies

Yvonne

Jouw training geeft mij een energieboost en ook m’n zelfvertrouwen wordt wat gepimpt. en de fun die we vaak hebben in de les doe me ook goed!

Joni

Super fijne combi….. boksen en meditatie!!

Silene

Ik sport sinds kort bij Bas en doe daar twee keer in de week boksen met andere vrouwen en vind het heerlijk om te doen. Tis een echt uitlaatklep voor me en vind het wel zwaar maar absoluut gaaf! Bas is een hele goede trainer die je motiveert in de bokslessen om zoveel mogelijk uit jezelf te halen. Ben na afloop altijd bewst moe maar zeer voldaan dat ik weer een les gedaan heb en daar draait het om. 

Claudia

Boksen is in 1 woord SUPER!! Je knapt er zo heerlijk van op!

Kelly

Ik was op zoek naar een flexibele manier van sporten en jouw 10-rittenkaart sluit perfect bij mijn wensen. Daarnaast doe ik graag een sport waarbij je zelfverdediging leert! En met alleen dames is dan wel zo prettig en leuk! De meditatie daarna maakt de training voor mij helemaal compleet!

Allinda

Je conditie bouw je in je eigen tempo op.Dit is wat ik altijd heb gemist gemist bij andere sportscholen maar wat ik vind bij BASFIT.ik boks 1x per week met andere vrouwen en vind t echt leuk om te doen. Vrouwen slaan niet zo hard, je kunt even ontladen waardoor je meer rust krijgt in je hoofd!

Kim

“Lekker zweten, jezelf uitdagen en grenzen opzoeken. Elke keer weer een heerlijk gevoel als je naar huis gaat!”

Imke

“Wat een top ervaring… Heerlijke oefeningen, leuke meiden groep en daarna een geweldige meditatie!! Toppers!!

Ellen

“Het blijft wonderbaarlijk. Hoe uitputtend de les ook is, iedere keer vertrek ik met meer energie dan ik gekomen ben”!

Sandra

Boksen bij BasFIT vind ik een aanrader omdat je zo heerlijk in je eigen kracht komt in een ontspannen en aanmoedigende sfeer en het is nog goed voor de billen ook!

Hanneke

“Heerlijk uitleven na een dag hard werken.”

Corine

Ik heb me opgegeven bij BasFIT omdat ik wat meer actie in mij leven wil. Uit mijn comfortzone stappen… Dit is een goed begin!

Sanne

Ontzettend goede personal trainer. Kijkt met je mee naar wat jij echt wil en nodig hebt. Dankzij hem al bijna 25 kilo kwijt! Kent iedereen ook echt persoonlijk en dat vind ik heel prettig. Je wordt echt gezien bij Bas! Mooie nieuwe locatie waar BasFit gevestigd zit. Ik raad Bas bij iedereen aan die wil gaan sporten! (Als je geen motivatie hebt zorgt hij daar wel voor!) 🙂

Nancy

Warm welkom, ieder is gelijk, Prettige sfeer!

Lonneke

Fijne sportlocatie, iedereen is welkom. Bas kent al zijn sporters en vraagt met oprechte interesse hoe het met iemand is. En als je een verhaal met hem deelt en zelfs paar weken later pas komt sporten dat hij op je verhaal terugkomt. Dus hij luistert ook echt naar je. Ik ben er ooit begonnen met Personal Training en kwam toen ook echt richting mij doelen want werd enorm goed begeleid. En werd er goed gekeken naar je niveau en als je een blessure had kreeg je alternatieven. Er werd goed meegedacht. Inmiddels bezig met circuit trainingen en merk ik dat ik weer beetje terug ga vallen in mijn oude ritme. Maar hij blijft iedereen motiveren. Ook stagiaires worden goed opgeleid. Super coach!

Romy

In een kleine en gezellige groep sporten op je eigen niveau. De lessen van Bas zijn uitdagend en hebben ervoor gezorgd dat ik weer met plezier sport.

Marleen

De small group trainingen zijn leuk en uitdagend voor ieder niveau. Daar zorgt Bas wel voor door goed te kijken naar wat je kunt en hoe je het beste uit jezelf kunt halen. En ondanks dat iedereen hard werkt, is het ook nog gezellig…

Belinda

Bas stimuleert en motiveert je, hij haalt het beste in je naar boven en laat je verstelt staan van je eigen kunnen, een dikke 10!💪

Els

Fijne gestructureerde lessen. Iedere week uitdagende lessen. Fijn om niet te hoeven diëten maar gewoon met de pot mee-eten. Alleen bewust gezond eten. Top! Aanrader.

Klaar om fitter te worden?

 

Vul hieronder je gegevens in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

9 + 8 =