Small Group Training

Een Small Group Training houdt in dat je in een gezellige kleine groep van maximal 10 deelnemers les krijgt. Door groep klein te houden is er efficiente begeleiding en persoonlijke aandacht voor iedereen mogelijk. Alle deelnemers in een groepje zitten in een vergelijkbare leefsituatie en tijdens de les staan wederzijds respect en een positieve sfeer centraal.

Natuurlijk gaan we er ook lekker actief tegenaan samen, we komen uiteindelijk allemaal met een doel!

WOMEN ONLY HIIT Boxing

HIIT Boxing is voor iedereen de perfecte manier om af te vallen of fit te blijven. In deze uitdagende HIGH INTENSITY workouts ga je aan de slag met een combinatie van boksen en conditite/kracht training.

Duur: 1 uur

WOMEN ONLY Box&Relax

Box&Relax biedt jouw de ultieme mind en body workout door de combinatie van intensief boksen en heerlijke onstpanningsyoga.

Duur: 2 uur

Women Only Kick&HIT

…coming soon…

BoxKIDZ

Boksen is een bewegingsvorm waarbij rust, concentratie en wederzijds respect centraal staan. Kinderen maken al binnen enkele trainingen een bijzondere groei door, niet alleen leren ze hun eigen lichaam en kracht kennen en herkennen ze hun eigen grenzen, ze leren daarnaast respect te hebben voor elkaar en voor zichzelf.

Duur: 1 uur

Bootcamp4KIDZ

…coming soon…

Gratis Proef Training

Women ONLY BoxingKids BoxingPersonal Training

*verplichte velden

Lesrooster

BoxKIDZ

– Dinsdag 18:00 – 19:00

Women Only HIIT Boxing

– Dinsdag 19:30 – 20:30

Women Only Box & Relax

– Zaterdag 09:00 – 11:00

Bootcamp4KIDZ

…coming soon

“Lekker zweten, jezelf uitdagen en grenzen opzoeken. Elke keer weer een heerlijk gevoel als je naar huis gaat!”

Kim

“Het blijft wonderbaarlijk. Hoe uitputtend de les ook is, iedere keer vertrek ik met meer energie dan ik gekomen ben!”

Ellen

“Wat een top ervaring… Heerlijke oefeningen, leuke meiden groep en daarna een geweldige meditatie!! Toppers!!”

Imke

“Boksen bij BasFIT vind ik een aanrader omdat je zo heerlijk in je eigen kracht komt in een ontspannen en aanmoedigende sfeer en het is nog goed voor de billen ook!”

Sandra

“Jouw training geeft mij een energieboost en ook m’n zelfvertrouwen wordt wat gepimpt. En de fun die we vaak hebben in de les doet me ook goed!

Yvonne

“Ik was op zoek naar een flexibele manier van sporten en jouw 10-rittenkaart sluit perfect aan bij mijn wensen. Daarnaast doe ik graag een sport waarbij je zelfverdediging leert! En met alleen dames is dan wel zo prettig en leuk! De meditatie daarna maakt de training voor mij helemaal compleet!”

Kelly

Tarieven

ADULT


Onbeperkt: €45,- per maand

10-lessenkaart: €150,-

KIDZ


Onbeperkt: €25,- per maand

10-lessenkaart: €99,-