PERSONAL TRAINING

Wat kun je van ons verwachten?

Lekker sporten op een prettige en veilige manier, dat is waar wij voor staan. Want als je er geen fijn gevoel aan over houdt dan heeft het natuurlijk weinig zin. Om naast alleen leuk ook veilig en blessurevrij te kunnen sporten werken wij altijd vanuit jou. Ons avontuur start met een uitgebreid gesprek waarin we gaan kijken naar jouw mogelijkheden, jouw wensen, doelen en dromen. Uiteraard houden we ook rekening jouw eventuele beperkingen. Wij zorgen er voor dat jij jezelf elke training weer uitdaagd en verbeterd. Heb je een off-day? Juist dan staan wij voor je klaar om jou er weer bovenop te helpen. Wij zijn jouw stok achter de deur als je even die motivatie mist en samen gaan wij zorgen dat we op een leuke manier jouw doelen gaan halen.

 

Elke training is een stap dichter naar jouw droom! Waar wacht jij nog op?

Intake gesprek

Techniek Performance Training

Apparaat uitleg

Lifestyle Analyse

24/7 Support voor al je vragen

Persoonlijk voedingsplan

RUGPIJN, VERMOEIDHEID OF STIJVE SPIEREN

Klachten aan je bewegingsapparaat worden natuurlijk ergens door veroorzaakt. Dit kan een acute oorzaak hebben, zoals een ongeluk of een operatie. Maar meestal ligt het wat minder voor de hand. Onze bewegingsanalyse kan helpen beter inzicht te krijgen in jouw klachten. Zodra we de oorzaken hebben achterhaald gaan we er samen aan werken om voor eens en altijd af te rekenen met deze klachten.

MEER RESULTAAT VOOR MINDER GELD

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen moet kunnen sporten op een effectieve en veilige manier. Daarom geven wij jou graag een cadeautje! Hoe meer jij komt sporten hoe goedkoper het wordt! Hoe gaaf is dat?!

Je sport bij ons al vanaf €25,- met PERSONAL TRAINER

BURN FAT FAST

3 maanden

Die laatste kilootjes kwijt voor je bruiloft of last-minute in shape komen voor de zomer? Dan is het BURN FAT FAST programma perfect voor jou!

MEEST GEKOZEN

SHAPE & FIT

6 maanden

Het SHAPE & FIT programma is voor iedereen die naast gewichtsverlies ook lichamelijk in een betere gezondere vorm te komen en voor blijven!

Fit 4 Life

12 maanden

Het FIT4LIFE programma is precies dat. Voor degenen die bewust kiezen voor een nieuwe fitte levensstijl en onder begeleiding gezonde gewoontes aanleren voor de rest van hun leven.

Zij gingen je voor! Lees hier hun ervaringen!

René:

Ik ben altijd al vrij mager geweest en ik kon altijd eten en trainen zo veel ik wilde, ik kwam nooit bij. Uiteindelijk is het me met SHAPE & FIT gelukt! Ik ben niet alleen 3kg bijgekomen, maar mijn lichaam is ook veel beter in vorm. Door het extra vetverlies heb ik nu zelfs een zichtbare sixpack!! Super aanrader!

Anne:

Om eerlijk te zijn was ik redelijk sceptisch over BURN FAT FAST. Als al die andere dieten niet hebben gewerkt, waarom zou dit dan anders zijn? Nu kan ik het je uit ervaring vertellen: dit is geen dieet! Met hulp van Bas heb ik in korte tijd veel geleerd en mijn levensstijl weten aan te passen. Nu ben ik eindelijk de kilo’s kwijt en ik ben er van overtuigd dat ze er ook af blijven!

Robert:

Na jarenlang sporten was ik inmiddels wel sterk en goed in vorm. Of ja, wat prestatie betreft dan, want je zag het nooit aan mijn lichaam. SHAPE & FIT heeft daar duidelijk verandering in gebracht zoals je kunt zien. Ik vond het programma heel goed te volgen, met lekkere voeding en uitdagende trainingen. Wekelijks een afspraak met Bas was voor mij een goede stok achter de deur om zo min mogelijk van ons plan af te wijken.

Tarieven

Losse Training: €50,-

 

Pakketten:

Burn Fat Fast: €150,- per maand

Shape & Fit: €125,- per maand

Fit4Life: €100,- per maand

fruit

Voeding of Vulling?

Weet jij echt wat je eet? Zijn jouw maaltijden voornamelijk voeding of vulling? Wanneer jij je echt goed wilt voelen, heeft je lichaam een breed assortiment aan waardevolle voedingsstoffen nodig. Een lekker en uitgebalanceerd voedingspatroon zorgt daar voor.

Het mooiste is dat het niet alleen beter is voor je lichaam, je gaat er letterlijk van stralen en je voelt je fit en energiek. Wij geloven niet in maaltijdvervangers of absurd dieten. Wij werken op basis van onbewerkte gezonde en lekkere producten. Je zult verbaasd zijn van de overheerlijke recepten!

Berries